VIP-Toerisme.

Er zijn verschillende manieren om van een ​​reis te genieten, maar het beste zal zijn met een persoonlijke rondleiding, waarbij in de meest comfortabele en interessante manier u de mooiste en meest merkwaardige steden kunt bezoeken. Rekening houdend met al uw wensen, maken de werknemers van de reisorganisatie “Het Land van Noah” een individuele reisroute.

De Individuele tour is in staat om de smaak van de veeleisende reizigers die een hoog niveau van comfort verkiezen te voldoen.

Onze op maat gemaakte reizen zijn voor die reizigers voor wie een excursie niet zomaar een plek op de kaart is, maar de mogelijkheid om de geschiedenis en de cultuur van het land te leren en te bezoeken, doordrenkt met de geest ervan.

Om het rustige tempo van het leven te genieten, niet om per se naar een onbewoond eiland te gaan of om te klimmen op de top van een berg. Het is genoeg om te rijden op een gecharterde boot voor u persoonlijk op de grachten van Amsterdam of in een gezellig dorp van Nederland met de fiets te rijden, met pauzes in mooie plekjes voor een picknick. U kunt genieten van het uitzicht van Holland door een vogelvlucht vanuit een luchtballon, evenals een ritje op paarden in Karabach samengevoegd met de schoonheid van Artsakh.

Een programma van de tour, zal je in staat zijn om te vullen met een bezoek aan de (zelfs de niet zo bekende) bezienswaardigheden, gevestigd in verschillende steden in ons land. Samen met een persoonlijke gids, een vertegenwoordiger van de “Het Land van Noah”, zult u boeiende excursies (te voet en in een auto met een persoonlijke chauffeur) maken naar de meest interessante culturele en spirituele locaties.

U kunt er zeker van zijn dat we alles zullen doen om uw verblijf een onvergetelijke ervaring en iets dat uw verwachtingen zal overtreffen maken.

De variatie van de soorten en de prijzen in onze exclusieve rondleidingen is zeer breed: Er zijn relatief goedkoop excursies voor één of meerdere landen voor de gezondheid, een gebeurtenis, huwelijk en gastronomische reizen.

Uiteraard, zijn individuele reizen duurder dan de groepsreizen, maar het verschil in prijs is absoluut gerechtvaardigd. De geschatte kosten van de tour bestaan uit verschillende componenten: vliegtickets (als U wenst om onze diensten te gebruiken), de kosten van hotels, seizoensinvloeden, of het van tevoren is gereserveerd, en een aantal extra diensten.

Individuele, exclusieve VIP-tours door het “Land van Noah” zijn gemaakt om je dromen uit te voeren en uw verwachtingen te overtreffen.