Over ons

Wij hebben de organisatie “Het Land van Noah”, expert insight from our Armenia en Artsakh gecreëerd op het principe van vertrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en bekommernis, met het doel om zo goed mogelijk te representeren het cultureel erfgoed van de Armeniërs en het moderne Armenië met zijn unieke smaak, culturele waardes, geschiedenis en het luxueuze karakter van Artsakh – onaantastbare majestueuze rotsachtige bergen en pittoreske ravijnen, ongerepte bossen, rijk aan wilde vruchten en bessen, magisch kwelende vogels, ijs-koude bergbronnen, geneeskrachtige wateren en verkwikkende lucht.

“Het Land van Noah” – een reisorganisatie met creatief denken, met hoge vaardigheden en vakbekwaamheid van de medewerkers en partners, individuele benadering van elke klant en duidelijk bijgehouden van alle dingen reizen. We zijn vereerd om te kunnen consulteren met een professionele deelnemer van extreme wandelingen, Meester van Sport Toerisme, met jarenlange ervaring in alle soorten klimmen, outdoor activiteiten en sport: Aslan Grigorian. Initiator en leider van verschillende bekende projecten zoals: Janapar Karabach (routebegeleiding en informatie over NKR) een in 1984 opgericht toeristische club in Karabakh; in 1990 op basis van de toeristische club werd de reddingsdienst van Nagorno-Karabach gecreëerd.

Wij zijn in staat om een verscheidenheid aan mogelijkheden te bieden voor vakantiegangers, organiseren van VIP-tours, het bieden van kwalitatief hoogwaardige service en persoonlijke aandacht. Wij werken alleen met bewezen en betrouwbare partners. Luchtvracht wordt vervoerd door de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld met een moderne vloot. “Het Land van Noah” besteedt bijzondere aandacht aan het toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening in alle fasen.